Vem?

Kärt barn har många namn

Det är alltså jag, hon där till höger, som är Berndt. Berndt kommer från Berndtsson (ett nästintill eminent namn från västkusten) och det är bara ett av alla de namn folk kallar mig. Så bli inte förvirrad om andra personer kallar mig något helt annat än det just du kallar mig – som Ärtan, Ankan, Berra… eller det jag egentligen heter, Ann-Christin.

Men nog om det. 
Har svårt att tro att det som står här uppe var därför du klickade dig hit.

Jag har jobbat med grafisk produktion i över 20 år på ett eller annat sätt. Upplärd på den eminenta reklambyrån MID Marketing i Uddevalla och tog sedan steget vidare med egen firma. 

Mina kunder har genom åren varit allt från stora bolag till privatpersoners bröllopsinbjudningar. Enormt roligt att få göra allt det där. Blandningen är det den bästa!

Behöver du en lite allt-i-allo som jag? Klart du gör!

Släng iväg ett mail så tar vi det därifrån.

Allt gott!

/insert-name 

Vem?

Kärt barn har många namn

Det är alltså jag, hon där nere, som är Berndt. Berndt kommer från Berndtsson (ett nästintill eminent namn från västkusten) och det är bara ett av alla de namn folk kallar mig. Så bli inte förvirrad om andra personer kallar mig något helt annat än det just du kallar mig – som Ärtan, Ankan, Berra… eller det jag egentligen heter, Ann-Christin.

Men nog om det. 
Har svårt att tro att det som står här uppe var därför du klickade dig hit.

Jag har jobbat med grafisk produktion och varumärkesuppbyggnad i över 20 år på ett eller annat sätt. Upplärd på den eminenta reklambyrån MID Marketing i Uddevalla och tog sedan steget vidare med egen firma. 

Mina kunder har genom åren varit allt från stora bolag till privatpersoners bröllopsinbjudningar. Enormt roligt att få göra allt det där. Blandningen är det den bästa!

Behöver du en lite allt-i-allo som jag? Klart du gör!

Släng iväg ett mail så tar vi det därifrån.

Allt gott!

/insert-name