Berndt.

Det är jag!

Kärt barn har många namn och Berndt är ett av dom då det är mitt efternamn – Berndtsson. Annat jag kallats genom åren är Ärtan, Ankan, Duckie, Berra… Men nog om det, jag gissar på att du inte klickat dig hit för att läsa om mina namn. 

Jag har jobbat som grafisk designer i över 20 år på både det ena och det anda sättet. Att bygga hemsidor har tillkommit min verktygslåda under de sista fem åren. Samma med copywriting.

Det är viktigt för mig att förstå er. Vad ni står för, vad ni vill och var ni vill ta er. Att förstå produkten. Därför ses jag helst en första gång, IRL eller digitalt. Sedan är jag självgående.

Men för att vara det, självgående, krävs det bra kommunikation mellan er och mig. Vilket också betyder att ni inte behöver hålla till i Mälardalen där jag håller hus. Du kan vara baserad var som helst.

InDesign   •   Photoshop   •   Illustrator   •   Lightroom

WordPress   •   Zoom   •   SEO   •   Copywriting   •   Sociala medier

Google Analytics   •   etc…

Berndt.

Det är jag!

Kärt barn har många namn och Berndt är ett av dom då det är mitt efternamn – Berndtsson. Annat jag kallats genom åren är Ärtan, Ankan, Duckie, Berra… Men nog om det, jag gissar på att du inte klickat dig hit för att läsa om mina namn. 

Jag har jobbat som grafisk designer i över 20 år på både det ena och det anda sättet. Att bygga hemsidor har tillkommit min verktygslåda under de sista fem åren. Samma med copywriting.

Min personliga stil är färgglad och kanske lite ”fel” men det är bra när det finns något som skaver lite – det får dig uppmärksam och du sticker ut.

För att hitta ditt och ert uttryck krävs det kanske en fika tillsammans för att komma underfund med hur vi går vidare. Och vad ni vill. Och hur vi kommer dit och längre ut.

Sedan är jag självgående. Men för att vara det, självgående, krävs det bra kommunikation mellan er och mig. Vilket också betyder att ni inte behöver hålla till i Mälardalen där jag håller hus. Du kan vara baserad var som helst.

InDesign   •   Photoshop   •   Illustrator

Lightroom   •   WordPress   •   Zoom

SEO   •   Copywriting   •   Sociala medier

Google Analytics   •   etc…